dinsdag 17 december 2019

Verzending in AliExpress: Hoe lang duurt een verzending?

Het is algemeen bekend dat een pakketje van AliExpress lang duurt voordat het is aangekomen bij je thuis. AliExpress Infosite Nederland legt jou graag uit welke bestellingen langer duren en hoe lang het duurt voordat een pakket van AliExpress arriveert. Daarbij geven we jou natuurlijk ook informatie over de AliExpress invoerrechten .

Verwerkings- en levertijd van AliExpress

Om te begrijpen hoe lang een AliExpress-bestelling zal duren, is het belangrijk om te weten hoe de verzendingen werken op deze beroemde marktplaats. Zodra je de betaalknop hebt geklikt en de betaling is bevestigd, begint de verkoper van het product de bestelling voor te bereiden. Dit kan soms uren of meerdere dagen duren. Dit is afhankelijk de grootte van je bestelling. Vervolgens kan je zien hoeveel tijd de verkoper vraagt om de bestelling voor te bereiden. Tot slot krijg je een melding dat het pakket is verzonden. Dat is het moment wanneer de levertijd begint.
NB: Het kan zo zijn dat de verkoper de bestelling niet verzendt. Zodra dit het geval is, krijg je het betaalde bedrag terug.

Hoe lang duurt het voordat een AliExpress-pakket arriveert?

Bij het kopen van een product geeft de verkoper een schatting van de levertijd. Dit is een schatting die niet altijd accuraat is. De werkelijke tijd die het duurt voordat een pakket arriveert, is afhankelijk van verschillende factoren: verzendmethode en het land van bestemming.

Verzendmethode

Als je een product hebt gekocht dat door een particuliere koerier (DHL, Seur, FedEx en UPS) wordt verzonden, komt je pakket binnen een recordtijd aan. Het kan zo zijn dat je douanekosten moet betalen. Voor alle andere verzendmethoden varieert de tijd. Afhankelijk van het land waar je vandaan komt, kan AliExpress deals hebben met lokale koeriers. Hierdoor zijn de verzendingen sneller.

Land van bestemming

AliExpress verzendt producten overal ter wereld, maar land van de bestemming heeft invloed op de verzendtijd. Landen waar veel bestellingen worden gedaan en die een goede postdienst hebben, zullen sneller arriveren. De bestellingen van AliExpress duren meestal drie tot vier weken om aan te komen, maar de beschermingstijd is zestig dagen. Daarnaast kan de tijd van het jaar ook invloed hebben op de verzendtijd van je pakket. De bestellingen kunnen langer duren in tijden dat veel bestellingen worden gedaan, zoals tijdens beroemde feestdagen.

maandag 21 oktober 2019

De voordelen van elektrische Atlas Fietsen

De elektrische fiets wordt steeds populairder in Nederland. De elektrische fiets heeft de verkopen van de reguliere stadsfiets in 2019 voor het eerst ingehaald. De verkoop van de elektrische fiets is in 2018 namelijk met bijna 40 procent gestegen. De gemiddelde verkoopprijs van de fiets is daarmee ongeveer 500 euro gestegen. Dit is het waard want, de elektrische fiets heeft een aantal voordelen ten opzichte van de reguliere fiets. Deze voordelen gaan we bespreken in dit artikel. Bent u toevallig op zoek naar een elektrische fiets? Deze kunt u kopen bij Atlas Fietsen. Op de website van Atlas Fietsen kunt u het assortiment op uw gemak bekijken.

De Ideale fiets

De elektrische fiets staat bekend om zijn ontzettend comfortabele fietservaring. Dankzij de elektrische ondersteuning voelt het fietsen licht aan en kunt u ook met tegenwind stabiel rijden. De elektrische fiets is daarnaast ideaal voor het fietsen van lange afstanden zonder dat u vermoeid raakt. De elektrische fiets zorgt ervoor dat u met snelheden van rond de 25 km/uur kunt rijden. Dit zorgt ervoor dat u altijd sneller op locatie bent. Daarnaast is de elektrische fiets ook nog eens hartstikke milieuvriendelijk. Als u de brommer of auto inruilt voor een elektrische fiets zal dit een positieve invloed hebben op het milieu.

Vergrote mobiliteit

De meeste mensen gebruiken de elektrische fiets voor het woon-werk verkeer. De fiets wordt daarom steeds populairder. Ook onder een jongere doelgroep begint de fiets populair te worden. Steeds meer jongeren gaan naar school op de elektrische fiets. Zorg er wel voor dat de capaciteit van de accu past bij het aantal kilometers dat u dagelijks moet afleggen. Als u de elektrische fiets gaat gebruiken voor woon-werk verkeer kan u zelfs een regeling maken met uw werkgever. Soms kun u een belastingvrije vergoeding krijgen of een renteloze lening aanvragen bij uw werkgever.

vrijdag 11 oktober 2019

Koga fietsen in Nederland

Het straatbeeld is in Nederland wordt voor een groot deel getypeerd door het enorme aantal fietsen. Maar hoe is fietsen eigenlijk zo populair geworden in Nederland? IN dit artikel zullen we antwoord geven op die vraag. Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een van de moderne Koga Fietsen? Koga fietsen koopt u snel en eenvoudig bij Atlas Fietsen. Deze aanbieder komt de gekochte fietsen zelfs bij u thuis leveren! Hoe makkelijk is dat.

Dit is de fiets van vroeger

De eerste fiets is circa 200 jaar geleden uitgevonden door de heer Karls von Drais. Deze man bouwde een fiets dit een stuk anders was als dat wij gewend zijn. Deze fiets had namelijk geen trappers en stond bekend als een heuse loopfiets. Er werd namelijk gebruik gemaakt van een houten balk als zitvlak. Dennis Johnson ging aan de haal met dit concept en maakte in Londen een versie die een stuk meer lijkt op de fiets van nu lijkt. Deze versie verspreidde zich snel over West-Europa. De populariteit nam al snel weer af want de fiets was namelijk erg gevaarlijk. Veel voetgangers werden aangereden door deze fiets. In sommige steden werd zelf een verbod ingesteld.

Fietsen en Nederland

Fietsen is mateloos populair in Nederland maar dit is niet altijd zo geweest. Dit is namelijk pas ontstaan in de loop van je jaren 70 toen veel mensen het overmatige gebruik van de auto begonnen te verafschuwen. Mensen vonden dat de auto’s in woonwijken de veiligheid in gevaar brachten en daardoor ontstond een roep naar alternatieven. De overheid beantwoorde deze vraag door de gehele fietsinfrastructuur op de schop te gooien waardoor de fiets snel meer populariteit verwierf in Nederland. Ook in minder stedelijke gebieden werd de fiets toegankelijk en werd het zelfs gezien als een manier om te ontspannen voor veel mensen. Vandaag te dag fietsten ongeveer 26% van de Nederlanders regelmatig.

vrijdag 6 september 2019

Hoe boxsprings worden gemaakt

De boxsprings hebben een mooie afgewerkte uitstraling en biedt u verhoogd slaapcomfort. Maar wat gebeurt er eigenlijk bij het productieproces van de boxspring? De productie van de boxspring is vaak maatwerk en een echt vakmanschap. In dit artikel leggen wij uit hoe een boxspring in elkaar wordt gezet.

De binnenkant van de boxspring

In het onderstel van de boxspring zit een vering, gemonteerd midden in het matras. Dit is de kern van de boxspring. Vaak wordt deze binnen vering dichtgemaakt met stoffen als wol of paardenhaar. De overige ruimte van de boxspring bestaat uit een holle ruimte. Dit zorgt voor de karakteristieken die de boxspring geniet. Zo zorgt de boxspring voor een verbeterde ventilatie bij het slapen. Voor de elektrische boxspring is er vaak ook een mechanisme toegevoegd in de binnenkant van het onderstel zodat de boxspring verstelbaar is.

De buitenkant van de boxspring

De buitenkant van de boxspring heeft vaak een bekleding. Deze bekleding heeft als functie om visueel aantrekkelijk te zijn, gemakkelijk te onderhouden zijn en een comfortabele ligging te hebben. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor een lederen bekleding van de boxspring als u hem gemakkelijk schoon wilt kunnen maken.

Duurzaamheid

Naast dat de keuze voor een boxspring een kwaliteitsoverweging is, worden de boxsprings vaak ook duurzaam en milieubewust gefabriceerd. Deze zogenaamde eco-boxsprings worden gemaakt van eerlijke verhandelde en natuurlijke materialen. Ook voor de matrassen van de boxspring wordt gebruik gemaakt van stoffen die natuurlijk zijn. Denk aan paardenharen en wol in plaats van synthetische stoffen.

Tot slot

Het maken van een boxspring is dus een echt ambacht. Tijdens het productieproces komen veel mensenhanden te pas. De boxspring kan tegenwoordig vaak geheel worden op de eisen van de klant, echt maatwerk dus! Tevens kan er door middel van stof en materiaalkeuze een duurzame oplossing worden geleverd aan de klant.

woensdag 28 augustus 2019

Fiets kopen en het ontstaan van fietsen

Wilt u een toevallig een fiets kopen? Een fiets kopen doet u gemakkelijk bij Atlas Fietsen. Op de website van atlas fietsen kunt u gemakkelijk het gehele aanbod van fietsen bekijken. Tegenwoordig is het straatbeeld gevuld met enorm veel fietsen. Dit is natuurlijk niet altijd het geval geweest .in dit artikel zullen wij daarom wat meer gaan vertellen over de geschiedenis van de fiets!

De loopfiets

De allereerste fiets werd ontworpen in 1790. De twee wielen van de fiets zaten aan elkaar vast. Dit betekend dat men niet kon sturen met de fiets. De Loopfiets werd na verloop van tijd steeds verbeterd. Zo ontstond er een frame, wielen en een eenvoudig zadel. Daarnaast zat er al een rem op de fiets. De loopfiets had geen trappers. Dit betekende dat de rijder zich voor moest bewegen door zich af te zetten aan de grond. Het eerste exemplaar van de beter ontwikkelde loopfiets werd in 1817 gebouwd. Deze loopfiets heette de vélocipède. de loopfietsen waren tamelijk gevaarlijk. Alhoewel de gebruikers de voeten op de grond hielden was het best een kunst om jezelf op dit type fiets te balanceren. Mensen vonden dit ook vervelend en er kwamen steeds meer driewielers op de markt om dit probleem weg te nemen.

De moderne fiets

De eerste fiets die leek die op de moderne fiets werd pas in 1865 voor het eerst ontstaan. Deze fiets was ook een tweewieler en had een ijzeren frame en wielen. Aan de voorwielen van de fiets werden twee trappers gemonteerd. Dit werkte dus niet volgens een kettingconstructie. Daardoor was de snelheid van de fiets afhankelijk van de grootte van het voorwiel. Zo ontstond ook de zogeheten hoge bi. Een fiets met een enorm groot voorwiel. De eerste fiets met kettingaandrijving ontstond in het jaar 1868.

dinsdag 20 augustus 2019

Soorten bodems boxspring kopen

Ga jij een boxspring kopen? Dan is het slim om dit artikel te lezen. Dit artikel geeft namelijk inzichten in de verschillende soorten bodems. Het is namelijk belangrijk dat je een boxspring bodem kiest die geheel bij je behoeftes passen. Het is namelijk zo dat slaapcomfort belangrijk is en dat goed slapen vele voordelen heeft. Dus ga jij een boxspring kopen is het slim om van te voren dit artikel door te lezen.

Bonellpocketvering

Het is belangrijk om een goede nachtrust te hebben en dat maakt de keuze voor de juiste vering belangrijk. Deze alinea gaat over de bonellpocketvering. Deze vering bestaat uit spiraalveren die door middel van een staaldraad met elkaar verbonden zijn. Dit is een ietwat simpelere uitvoering van de bodem.

Pocketvering

Een boxspring met pocketvering bestaat uit verschillende veren zakjes die allemaal los van elkaar verpakt zijn. Dit zorgt voor een optimale verdeling van het gewicht.

Elektrische bodem

Het is mogelijk een boxspring aan te schaffen die elektrisch verstelbaar is. Dit is mogelijk bij zowel een bonell- en een pocketvering. Het voordeel van een boxspring die elektrisch verstelbaar is dat je een ultieme houding aan kunt nemen. Het is dus een groot voordeel voor het slaapcomfort.

Verschil

Het is belangrijk om voordat je een boxspring gaat kopen het verschil in kaart te hebben van de bonell- en pocketveringbodems. Het verschil zit voornamelijk in de ondersteuning van het lichaam. Het is namelijk zo dat een bonellvering bestaat uit één staaldraad waardoor het lichaam op iedere plaats hetzelfde ondersteund wordt. Een pocketvering heeft dit niet. Door de losse veringen bewegen de veringen mee met het lichaam. Dit zorgt voor de ultieme ondersteuning waar nodig. Het volgt namelijk de contouren van het lichaam.
Al met al is een boxspring een heerlijk bed wat veel slaapcomfort kan bieden. Dit zorgt voor een goede nachtrust wat op zijn beurt weer zorgt voor betere prestaties. Neem een kijkje op de website van Boxspring Gekte.

woensdag 24 juli 2019

BBT Shop en hoe basketbal is ontstaan

Hoe kan het dat Basketbal vooral in Amerika zo populair is? De grootste reden is omdat de sport hier is ontstaan. Bent u zelf een basketballer maar heeft u nog alle spullen voor het basketballen in huis? Dat is geen probleem! Deze besteld u namelijk eenvoudig bij BBT Shop. Op https://www.bbtshop.nl/ besteld u producten die morgen al worden afgeleverd op uw adres. Wat een gemak! In dit artikel gaan wij verder in op het ontstaan van de basketbal sport.

Sportleraar uit Springfield

In 1891 werd het basketbal uitgevonden door James Naismith. De docent aan het opleidingsinstituut YMCA in Springfield verdeelde zijn klas van 18 studenten in twee teams van negen. De bedoeling was om een indoor spel te creëren waar techniek en behendigheid nodig was. De eerste basketbalwedstrijd werd nog gewoon gespeeld met een voetbal die in en perzik mand werd geworpen.

Ontwikkeling van de sport

De sport werd gedurende de jaren 20 van de 20e eeuw steeds populairder. Zo ontstonden er al professionele ploegen in deze periode. Helaas werd de sport nog niet zo goed georganiseerd in deze tijd. De wedstrijden werden bijvoorbeeld gegeven in danszalen of schuren. Dit is met de komt van de National Basketball Association (NBA) veel professioneler geworden.
In Nederland ging de ontwikkeling een stuk slomer als in Amerika. Alhoewel de sport, mede door Lew Lake, een sportleider van het YMCA in Springfield heeft de sport in Nederland toch flink aan populariteit weten te winnen. De eerste jaren van het basketbal was in Nederland pas echt van de grond gekomen na de jaren 50. In 1955 heeft de NBB, de Nederlandse basketbal bond, koninklijke toestemming gekregen.

Heeft u alles?

Heeft u nog niet alle sportkleding, ballen en baskets in huis? U kunt deze producten gelukkig gemakkelijk bestellen bij BBT Shop, de specialist in basketbal artikelen. U kunt ook een bezoekje brengen aan de fysieke winkel van deze webshop. Wij zien uw bezoek graag tegemoet!

vrijdag 12 juli 2019

Boxspring kopen met comfortabele opbouw

Men kan een boxspring kopen om verschillende redenen. Na jarenlang te hebben geslapen op een traditioneel bed met lattenboden en matras vraagt u zich vast af wat er nou precies zo speciaal is aan het slapen op een boxspring. Wilt u een boxspring kopen? In dit artikel leggen wij de opbouw van de boxspring uit zodat u weet waar u op moet letten bij het proces van een boxspring kopen

Onderdelen van de boxspring

Een Boxspring bestaat uit drie onderdelen. Het onderstel is opgebouwd uit een bak met aantal veren die vaak gestoffeerd wordt opgeleverd. De boxspring heeft zijn naam dus ook te danken aan deze bak met veren. In het onderstel zit tevens al een matras verwerkt. Daarboven plaatst men een ander matras, dit noemt met het bovenmatras. Deze twee matrassen zorgen ervoor dat de boxspring extra luxe en uniek is. Tevens bestaat er een mogelijkheid nog een matras bovenop de boven matras te monteren, dit noemt men de topper en is vaak een optionele toevoeging maar geeft volgens gebruikers nog net dat beetje extra luxe.

Soorten boxsprings

Bij het proces om een boxspring te kopen moet men letten op de variant van de boxspring. Zo kent men de Amerikaanse boxspring en de Scandinavische boxspring. De Amerikaanse boxspring bestaat uit het onder- en bovenmatras waarbij de topper is ingebouwd in het bovenmatras. De Scandinavische boxspring inclusief topper heeft drie lagen. Let hier dus als u een boxspring wilt kopen. Daarnaast bestaat er een optie om een elektrische boxspring te kopen. Deze boxsprings kennen een onderstel die u elektrisch kunt verstellen waardoor u het bed makkelijk versteld naar wens. U kunt vandaag te dag legio elektrische boxsprings kopen, zo bestaan er boxsprings met een handbedieningskastje en draadloze afstandbedieningen.

Waarom moet u een boxspring kopen?

U zal zich wel afvragen waarom deze opbouw u moet overtuigen om een boxspring te kopen. Het onderstel van het bed kent veel open ruimtes, wat de ventilatie van de ten goede komt. Door deze ventilatie kan het vocht razendsnel verdampen. Tevens bieden de meerdere matrassen een optimale ondersteuning zodat u een perfecte nachtrust kunt ervaren.

vrijdag 5 juli 2019

Waarvoor investeren mensen in duurzame meubels?

Als u op zoek bent naar robuuste meubels dan bent u bij Cedge Meubel op het juiste adres. Want Cedge Meubel is namelijk de vooruitstrevende leverancier van duurzame
robuuste meubels
. Maar waarom kiezen mensen er steeds vaker voor om duurzame meubelen aan te schaffen?

Wat is de motivatie?


Je ziet dat er steeds meer mensen zijn die ervoor kiezen om duurzame meubelen aan te schaffen voor in hun woning, want er zijn meerdere redenen waarom mensen zich massaal storten op de duurzame markt. Het is namelijk zo dat mensen graag hun steentje willen bijdragen aan het klimaat en het milieu. Daarom wordt er steeds vaker op een bewuste wijze gekozen om duurzame robuuste industriële meubelen aan te schaffen. Want als je als verkopende partij duurzame meubelen verkoopt dan draag je als onderneming ook een bijdrage aan het milieu. Over de gehele linie zie je dat zowel de kopers, als verkopers van meubilair in Nederland hun steentje bijdrage aan de ontwikkeling van een schoon klimaat. Maar wat voor soorten duurzame meubelen kan je dan zoal verkrijgen?

Duurzame meubelen


Door de verandering in de moderne consumentenmarkt, zie je dat steeds meer consumenten zich bewust worden van de duurzame producten die de revue passeren. Daarom wil de consument steeds vaker duurzame producten aanschaffen en duurzaam meubilair valt ook onder deze categorie. Als je kijkt naar de meubel specialist Cedge Meubel, dan zie je dat zij een vooruitstrevende partij zijn die zich hebben ontwikkeld als de specialist op de duurzame productie van meubilair. Want door duurzame producten te fabriceren zorg je als onderneming voor minder afval en worden materialen hergebruikt. Dit zorgt namelijk voor minder druk die ontstaan op het milieu. Als je ook wilt overstappen naar duurzame meubelen en het milieu wilt helpen, wacht dan niet langer en bekijk ons uitgebreide duurzame assortiment op de online webshop!

woensdag 26 juni 2019

Koalabedding en hoe je de voordeligste aanbieders van kinderbeddengoed vindt

Koalabedding is de specialist in kinderbeddengoed, maar wat maakt Koalabedding de specialist op het gebied van kinderbeddengoed? Hoe ziet het proces eruit voor jonge ouders die een nieuwe aanbieder zoeken?

Hoe vind je een nieuwe aanbieder?

Als jonge ouders op zoek gaan naar een nieuwe verkoper van kinderbeddengoed, dan is het aan te raden om gebruik te maken van de online zoekmachines op het internet. Want je kunt namelijk via de online zoekmachines in korter termijn veel resultaten achterhalen. Het is namelijk zo dat de online zoekmachines ervoor zorgen, dat de aanbieders van kinderbeddengoed worden geselecteerd op de zoekvraag die wordt ingevoerd door de gebruiker. Want er wordt namelijk dagelijks gezocht naar kinderbeddengoed door mensen, maar wat moet je doen als je een aantal verkopers hebt gevonden via de online zoekmachines?

De selectie ronde

Als je een aantal aanbieders hebt gevonden, dan is het verstandig om een lijst van de aanbieders te maken. Want als je de lijst afwerkt dan zal je erachter komen dat je alle aanbieders hebt gehad, die er interessant uitzien. Wanneer dit proces is afgerond is het verstandig om achtergrondinformatie op te zoeken over de verkopende partij, want je wilt natuurlijk niet gedonder krijgen. Daarom bestaan er recensiewebsites die je als consument kunt gebruiken, om te achterhalen hoe de ervaringen van andere consumenten is. Dit kan je namelijk gebruiken om te achterhalen of het wel verstandig is om je bestelling bij een dergelijke aanbieder te plaatsen. Als je de recensies hebt doorgenomen is het verstandig om de prijzen van de aanbieders te vergelijken. Wanneer je door dit proces bent heen bent, kan je de bestelling daadwerkelijk gaan plaatsen. Op dit moment zal je als consument slechts nog hoeven te wachten op de levering van de bestelde producten!

zondag 19 mei 2019

Wat zijn de regels van basketbal?


In tegenstelling tot de Verenigde Staten is basketbal in Nederland een stuk minder populair.  Veel mensen kennen de regels van het basketbal niet eens. Dan wordt het natuurlijk wel erg moeilijk om het spel leuk te maken! In dit artikel krijgt u de absolute basis van het basketbal uitgelegd. Moet u nog een basketbal en accessoires kopen? Dit doet u voordelig op BBT shop. BBT Shop voorziet u met alle kleding, schoenen, ballen en accessoires op het gebied van basketbal.

De werking van het spel

De basis van basketbal ligt in het werpen en stuiteren van de bal. U mag zowel dribbelend, lopend als bij het passen de bal op de grond laten stuiten. Vervolgens moet het aanvallende team ervoor zorgen om binnen de tijd van de schotklok, die op 24 seconden staat, zien te scoren in de basket van het andere team. Deze klok is op 24 seconden gezet zodat de vaart in het spel behouden blijft. De wedstrijd duurt of 4 x 10 minuten of 4 x 12 minuten en wordt bij een gelijkspel verlengd met vijf minuten extra tijd.

Standaardregels

Bij het basketbal is de basket 1,2 meter van de muur verwijderd. Vroeger was dit maar 60cm maar om meer beweging onder de basket mogelijk te maken is de basket nog verder van de muur verwijderd. De originele basketballen waren ook een stuk groter dan de hedendaagse basketballen. Vroeger had een basketbal een omtrek van 81cm. Na verloop van tijd is de maat van de basketbal tussen de 74,9 en 76,8 cm omtrek gedaan.

Wilt u zelf basketballen?

Nu u de absolute basis van het basketballen onder de knie heeft kunt u gaan beginnen met het spelen van de sport. Heeft u geen basketbal of basket in huis? Deze kunt u eenvoudig bestellen op BBT Shop. Deze webshop in basketbal artikelen zorgt ervoor dat u de spullen morgen al in huis heeft!

dinsdag 14 mei 2019

Ontwikkelingen binnen het straatmeubilair


Op het gebied van meubilair zijn er de laatste jaren veel ontwikkelingen en innovaties gaande. Belangrijke factoren zoals ergonomie, technologische toepassingen en commerciële toepassingen zullen in de toekomst het straatbeeld gaan tekenen. Bent u op zoek naar straatmeubilair? Op COF Europe vindt u modern meubilair voor in de buitenlucht. Op https://cofeurope.com/ kunt u eenvoudig in contact komen met deze verkoper van straatmeubilair. In dit artikel lopen wij langs enkele innovaties als het aankomt op straatmeubilair.

Gemak en comfort

De toekomst van het straatmeubilair wordt getekend door een toenemend belang voor gemak en comfort. Dit wordt gerealiseerd door bijvoorbeeld technologische toepassingen te instaleren in het  straatmeubilair. Hoe fijn is het dat u in de toekomst uw telefoon op kan laden terwijl u in het park aan het genieten bent van de stralende zon? Ook wordt er gedacht op meer educatieve toepassingen binnen het straatmeubilair, zodat u kunt op een speelde wijze de omgeving kan ontdekken door middel van het straatmeubilair. Denk aan kleine spelletjes die zijn gericht  op kinderen. Zo leren zij spelenderwijs meer over de biodiversiteit in het betreffende park, bos of strand.

Commerciële doeleinden

Staarmeubilair wordt steeds vaker uitgerust met reclame voor commerciële doeleinden.  Het is belangrijk dat de plan dan niet volledig wordt misgeslagen. Dit kunnen bedrijven doen door de communicatie-uitingen, die zijn te vinden op bijvoorbeeld banken, aan te laten sluiten op de unieke omgeving waar het meubilair wordt geplaatst. De reclame kan extra benadrukt worden door gebruik te maken van slimme belichting. Zo zal de reclame geheid indruk maken op uw doelgroep!

Straatmeubilair kopen?

Vindt u het ook belangrijk dat mensen in uw gemeente, vakantiepark of pretpark kunnen genieten van modern meubilair? Dan kunt u terecht op COF Europe. Op de website kunt u eenvoudig door de productcatalogus browsen.  Op de website vindt u ook een contactformulier zodat u binnen enkele ogenblikken deskundig advies krijgt over het straatmeubilair.

dinsdag 7 mei 2019

TV meubels steigerhout


Men kan bij ons tv meubels van steigerhout krijgen. TV meubels steigerhout zijn ideaal voor mensen die van dergelijke goederen houden. Als men een robuuste look wil voor in het interieur moet men dit vooral nemen. Kies voor industriële tv meubels en maak de sfeer helemaal af in huis. Gewoon doen dus. Ook zijn er naast steigerhouten meubels ook compleet metalen te vinden zoals de storage tv-dressoir die in zwart en gunmetal verkrijgbaar is. Verder zijn er geheel metalen en zelfs stalen versies te krijgen op wieltjes. Dat zijn klassieke wielen die doen denken aan die van een ouderwetse mijnwagen.
Voor alle industriële tv-meubels van steigerhout kan men dus naar ons toe. Zo zijn er ook die een buizenframe erin verwerkt hebben met daaronder drie lades. Deze robuuste meubels zijn zeer open en bestaan eigenlijk uit twee lange dikke planken met daaronder de lades. Dat is handig als men een warmere uitstraling wil dan dat van het staal. Hout geeft op die manier ook meer licht en kleur aan een inrichting. Neem daarom tv meubels die gemaakt zijn van steigerhout.

Andere meubels met industrieel uiterlijk

Er zijn naast tv meubels van steigerhout ook andere meubels die een industrieel uiterlijk hebben en de sfeer in een woning compleet kunnen maken. Heeft men bijvoorbeeld boeken? Dan is een boekenkast van robuust materiaal op zijn plaats in een moderne inrichting. En zo zijn er andere kasten zoals buffet-, vitrine- en lockerkasten die, in dezelfde industriële stijl als de hier aangeboden tv meubels van steigerhout, verkrijgbaar zijn. Op die wijze heeft men meerdere manieren, naast een industrieel tv meubel vervaardigd van steigerhout, om tot een goede oplossing te komen voor het interieur.

Bestel een tv meubel snel

Het is mogelijk om snel een steigerhouten tv meubel bij ons te bestellen. Deze kan direct besteld worden indien men met één van onze specialisten in contact komt. De klantenservice doet de rest. Er wordt dan snel een levering gedaan om een tv meubel van steigerhout op jouw adres af te leveren.