maandag 21 oktober 2019

De voordelen van elektrische Atlas Fietsen

De elektrische fiets wordt steeds populairder in Nederland. De elektrische fiets heeft de verkopen van de reguliere stadsfiets in 2019 voor het eerst ingehaald. De verkoop van de elektrische fiets is in 2018 namelijk met bijna 40 procent gestegen. De gemiddelde verkoopprijs van de fiets is daarmee ongeveer 500 euro gestegen. Dit is het waard want, de elektrische fiets heeft een aantal voordelen ten opzichte van de reguliere fiets. Deze voordelen gaan we bespreken in dit artikel. Bent u toevallig op zoek naar een elektrische fiets? Deze kunt u kopen bij Atlas Fietsen. Op de website van Atlas Fietsen kunt u het assortiment op uw gemak bekijken.

De Ideale fiets

De elektrische fiets staat bekend om zijn ontzettend comfortabele fietservaring. Dankzij de elektrische ondersteuning voelt het fietsen licht aan en kunt u ook met tegenwind stabiel rijden. De elektrische fiets is daarnaast ideaal voor het fietsen van lange afstanden zonder dat u vermoeid raakt. De elektrische fiets zorgt ervoor dat u met snelheden van rond de 25 km/uur kunt rijden. Dit zorgt ervoor dat u altijd sneller op locatie bent. Daarnaast is de elektrische fiets ook nog eens hartstikke milieuvriendelijk. Als u de brommer of auto inruilt voor een elektrische fiets zal dit een positieve invloed hebben op het milieu.

Vergrote mobiliteit

De meeste mensen gebruiken de elektrische fiets voor het woon-werk verkeer. De fiets wordt daarom steeds populairder. Ook onder een jongere doelgroep begint de fiets populair te worden. Steeds meer jongeren gaan naar school op de elektrische fiets. Zorg er wel voor dat de capaciteit van de accu past bij het aantal kilometers dat u dagelijks moet afleggen. Als u de elektrische fiets gaat gebruiken voor woon-werk verkeer kan u zelfs een regeling maken met uw werkgever. Soms kun u een belastingvrije vergoeding krijgen of een renteloze lening aanvragen bij uw werkgever.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten