dinsdag 5 maart 2019

Industriële lamp staand


Industriële lamp staand

Heeft men behoeft aan een industriële lamp die staand een positie inneemt? Een industriële lamp staand vindt men in ons assortiment met robuuste en stoere meubels. Deze uit metaal vervaardigde producten zijn handwerk en bestaan uit gerecyclede boiler en CV-ketels. Hierdoor heeft zo'n staande lamp met industrieel uiterlijk een verweerde en uniek uitstraling. Het past om deze reden uitstekend in een urban tot landelijk interieur waar robuuste vormen en onregelmatigheden in de structuur tot hun recht komen.
Ook kan men ander soort lampen en verlichting bij ons aanschaffen. Naast de vloerlampen die op een standaard staan zijn er tevens hanglampen, wandlampen en tafelampen verkrijgbaar die elk op hun eigen manier gebruikt kunnen worden. Het valt te combineren met veel van onze andere meubels die er industrieel uitzien. Een industriële lamp die staand in een interieur geplaatst wordt kan men daarom makkelijk tezamen met onze andere producten gekocht worden.

Staande lamp en industriële meubels

In combinatie met andere meubels is een industriële lamp welke staand geplaatst wordt een prima sfeermaker. De verlichting, de materialen en de vormen creëren samen een unieke stijl die goed tot zijn recht kom in een moderne wooninrichting. Zo kunnen staande industriële lampen gecombineerd worden met salontafels, vitrinekasten, sidetables, opbergkasten, boekenkasten en meer. De materialen die erbij gebruikt zijn zijn in de meeste gevallen een robuust type hout en metaal, wat al dan niet verweerd is. De ruwe planken in die vastgehouden worden door constructies met metalen buizen geven een industriële sfeer. De staande lamp die eenzelfde constructie heeft als de meubels maakt het tafereel dan helemaal af.

Staande industriële lamp direct kopen

Als men eenmaal een keuze heeft gemaakt kan men zo'n staande industriële lamp direct kopen. We leveren de bestelde producten zo snel mogelijk, opdat men spoedig kan genieten van de robuuste industriële meubels. Wil men dus een industriële lamp staand kopen, doe dat dan online in onze shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten