zondag 19 mei 2019

Wat zijn de regels van basketbal?


In tegenstelling tot de Verenigde Staten is basketbal in Nederland een stuk minder populair.  Veel mensen kennen de regels van het basketbal niet eens. Dan wordt het natuurlijk wel erg moeilijk om het spel leuk te maken! In dit artikel krijgt u de absolute basis van het basketbal uitgelegd. Moet u nog een basketbal en accessoires kopen? Dit doet u voordelig op BBT shop. BBT Shop voorziet u met alle kleding, schoenen, ballen en accessoires op het gebied van basketbal.

De werking van het spel

De basis van basketbal ligt in het werpen en stuiteren van de bal. U mag zowel dribbelend, lopend als bij het passen de bal op de grond laten stuiten. Vervolgens moet het aanvallende team ervoor zorgen om binnen de tijd van de schotklok, die op 24 seconden staat, zien te scoren in de basket van het andere team. Deze klok is op 24 seconden gezet zodat de vaart in het spel behouden blijft. De wedstrijd duurt of 4 x 10 minuten of 4 x 12 minuten en wordt bij een gelijkspel verlengd met vijf minuten extra tijd.

Standaardregels

Bij het basketbal is de basket 1,2 meter van de muur verwijderd. Vroeger was dit maar 60cm maar om meer beweging onder de basket mogelijk te maken is de basket nog verder van de muur verwijderd. De originele basketballen waren ook een stuk groter dan de hedendaagse basketballen. Vroeger had een basketbal een omtrek van 81cm. Na verloop van tijd is de maat van de basketbal tussen de 74,9 en 76,8 cm omtrek gedaan.

Wilt u zelf basketballen?

Nu u de absolute basis van het basketballen onder de knie heeft kunt u gaan beginnen met het spelen van de sport. Heeft u geen basketbal of basket in huis? Deze kunt u eenvoudig bestellen op BBT Shop. Deze webshop in basketbal artikelen zorgt ervoor dat u de spullen morgen al in huis heeft!

dinsdag 14 mei 2019

Ontwikkelingen binnen het straatmeubilair


Op het gebied van meubilair zijn er de laatste jaren veel ontwikkelingen en innovaties gaande. Belangrijke factoren zoals ergonomie, technologische toepassingen en commerciële toepassingen zullen in de toekomst het straatbeeld gaan tekenen. Bent u op zoek naar straatmeubilair? Op COF Europe vindt u modern meubilair voor in de buitenlucht. Op https://cofeurope.com/ kunt u eenvoudig in contact komen met deze verkoper van straatmeubilair. In dit artikel lopen wij langs enkele innovaties als het aankomt op straatmeubilair.

Gemak en comfort

De toekomst van het straatmeubilair wordt getekend door een toenemend belang voor gemak en comfort. Dit wordt gerealiseerd door bijvoorbeeld technologische toepassingen te instaleren in het  straatmeubilair. Hoe fijn is het dat u in de toekomst uw telefoon op kan laden terwijl u in het park aan het genieten bent van de stralende zon? Ook wordt er gedacht op meer educatieve toepassingen binnen het straatmeubilair, zodat u kunt op een speelde wijze de omgeving kan ontdekken door middel van het straatmeubilair. Denk aan kleine spelletjes die zijn gericht  op kinderen. Zo leren zij spelenderwijs meer over de biodiversiteit in het betreffende park, bos of strand.

Commerciële doeleinden

Staarmeubilair wordt steeds vaker uitgerust met reclame voor commerciële doeleinden.  Het is belangrijk dat de plan dan niet volledig wordt misgeslagen. Dit kunnen bedrijven doen door de communicatie-uitingen, die zijn te vinden op bijvoorbeeld banken, aan te laten sluiten op de unieke omgeving waar het meubilair wordt geplaatst. De reclame kan extra benadrukt worden door gebruik te maken van slimme belichting. Zo zal de reclame geheid indruk maken op uw doelgroep!

Straatmeubilair kopen?

Vindt u het ook belangrijk dat mensen in uw gemeente, vakantiepark of pretpark kunnen genieten van modern meubilair? Dan kunt u terecht op COF Europe. Op de website kunt u eenvoudig door de productcatalogus browsen.  Op de website vindt u ook een contactformulier zodat u binnen enkele ogenblikken deskundig advies krijgt over het straatmeubilair.

dinsdag 7 mei 2019

TV meubels steigerhout


Men kan bij ons tv meubels van steigerhout krijgen. TV meubels steigerhout zijn ideaal voor mensen die van dergelijke goederen houden. Als men een robuuste look wil voor in het interieur moet men dit vooral nemen. Kies voor industriële tv meubels en maak de sfeer helemaal af in huis. Gewoon doen dus. Ook zijn er naast steigerhouten meubels ook compleet metalen te vinden zoals de storage tv-dressoir die in zwart en gunmetal verkrijgbaar is. Verder zijn er geheel metalen en zelfs stalen versies te krijgen op wieltjes. Dat zijn klassieke wielen die doen denken aan die van een ouderwetse mijnwagen.
Voor alle industriële tv-meubels van steigerhout kan men dus naar ons toe. Zo zijn er ook die een buizenframe erin verwerkt hebben met daaronder drie lades. Deze robuuste meubels zijn zeer open en bestaan eigenlijk uit twee lange dikke planken met daaronder de lades. Dat is handig als men een warmere uitstraling wil dan dat van het staal. Hout geeft op die manier ook meer licht en kleur aan een inrichting. Neem daarom tv meubels die gemaakt zijn van steigerhout.

Andere meubels met industrieel uiterlijk

Er zijn naast tv meubels van steigerhout ook andere meubels die een industrieel uiterlijk hebben en de sfeer in een woning compleet kunnen maken. Heeft men bijvoorbeeld boeken? Dan is een boekenkast van robuust materiaal op zijn plaats in een moderne inrichting. En zo zijn er andere kasten zoals buffet-, vitrine- en lockerkasten die, in dezelfde industriële stijl als de hier aangeboden tv meubels van steigerhout, verkrijgbaar zijn. Op die wijze heeft men meerdere manieren, naast een industrieel tv meubel vervaardigd van steigerhout, om tot een goede oplossing te komen voor het interieur.

Bestel een tv meubel snel

Het is mogelijk om snel een steigerhouten tv meubel bij ons te bestellen. Deze kan direct besteld worden indien men met één van onze specialisten in contact komt. De klantenservice doet de rest. Er wordt dan snel een levering gedaan om een tv meubel van steigerhout op jouw adres af te leveren.